SOFTWARE

 

Nr. Crt Denumire Descriere

Sursa

 
1  TRAP.lsp

Aplicatia ruleaza sub mediu CAD si se lanseaza cu comanda TRAP. Programul deseneaza automat trapeze topografice scara 1:2000 ; 1:5000 ; 1:10000 ; 1:25000 de pe teritoriul Romaniei. Aplicatia este utila pentru georeferentierea imaginilor raster .

 S.C. TOTAL SURVEY S.R.L.

 Download
2  Total Transform v.1.00

Programul TOTAL TRANSFORM permite transformarea intre diverse sisteme de coordonate: Stereografic 1970, Stereografic 1930 Local Foisor, sistem geografic WGS84. Programul TOTAL TRANSFORM calculeaza automat nomenclatura trapezului punctului introdus, indiferent de tipul de coordonata introdusa. Prin selectia butoanelor radio pozitionate sub nomenclatura trapezului se poate modifica scara trapezului. Daca se actioneaza butonul deseneaza trapez se deschide o noua fereastra in care sunt prezentate date referitoare la trapez. Sunt afisate coordonatele geografice Krasowsky 1940 si coordonatele Stereografice 1970 pentru colturile trapezului, deasemenea este afisata nomenclatura trapezului si nomenclaturile celor patru trapeze vecine. Mai sunt afisate scara trapezului si suprafata acestuia in planul de proiectie si pe elipsoid.

S.C. TOTAL SURVEY S.R.L.

 Download
3  TransDatRO v. 4.01

Incepand cu data de 15.12.2009, programul TransDatRO este implementat oficial in toate judetele si municipiul Bucuresti pentru efectuarea, verificarea si receptia lucrarilor de cadastru, geodezie, cartografie, fotogrammetrie si teledetectie. Pentru a executa transformari valide cu programul TransDatRO de la sistemul ETRS89 la sistemele de referinta din Romania, retelele geodezice determinate cu tehnologie GNSS trebuie sa fie conectate la RGN de clasa A, B, C si D (statii GPS permanente si/sau puncte bornate cu determinari GNSS), ale caror coordonate sunt disponibile la Fondul National Geodezic si Oficiile de Cadastru si Publicitate Imobiliara. 

 A.N.C.P.I.  Download
4 Generare CP v.2.78.13 A aparut ultima varianta a aplicatiei Generare CP. Aplicatie IBM E-Terra Generare Corp Proprietate A.N.C.P.I. Download

 

 Daca detineti o aplicatie software de specialitate (pe care aveti drepturi de autor) si doriti sa o publicati pe site-ul A.P.G.T., va rugam sa ne contactati la urmatoarea adresa de e-mail secretariat@apgt.ro